Geen producten (0)

Projecten

Ook projectmatig zijn de producten van by LEef te bestellen!

In elk interieur horen planten, deze zorgen voor een prettig klimaat, frisheid en kleur. In de planthangers van by LEef hangen de planten stijlvol aan de muur of aan het plafond waardoor ze geen kostbare vloeroppervlakte in beslag nemen. Wij denken graag mee over de inrichting van de locatie, hoeveelheid en grootte van de planthangers. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de complete aankleding, planthangers inclusief potten en planten, verzorgen.

Tijdschriften zijn niet meer weg te denken uit onder andere wachtkamers, hotelkamers, kapsalons. Met de stijlvolle leren tijdschrifthouders worden de magazines elegant aan de muur opgehangen.

In een restaurant, lunchroom, koffiebar, hotelkamer ... ja waar eigenlijk niet... de plankdragers van leer en 100% wolvilt zorgen voor een stoere, stijlvolle en hippe look in elk interieur! Door de verschillende breedtes en kleuren zijn ze ook leuk te combineren.

Andere kleuren, afmetingen of een custom-made product? Neem gerust contact met ons op!

 

Hotel Nimma

Hotel Nimma

In hotel Nimma te Nijmegen hangen de cognac leren planthangers en tijdschrifthouders in de lobby, het restaurant en de hotelkamers.

Lees meer
Facebook Pinterest